Za nami je še eno, uspešno izvedeno letno srečanje uporabnikov. 18. oktobra 2017 smo se že tradicionalno sestali na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in za naše uporabnike, njihove svojce, zaposlene in prostovoljce pripravili lep, kulturni dogodek.

Direktorica Liljana Batič je podala kratko poročilo o delu zavoda, zatem pa je prevzel besedo župan Zoran Janković. Povedal je, da je ponosen na delo zaposlenih v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana in nam čestital za dobro delo in prejete nagrade v zadnjem letu. Nato smo se prepustili zabavnemu delu. Z nami so bili učenci Osnovne šole Kašelj - Orffova skupina BeatKa band, plesalci plesnega kluba Zebra, ki delujejo na področju plesa gibalno oviranih ter Boris Kobal, ki nas je v njegovem humorističnem slogu ponesel v njegove mlade dni, nam pojasnil tegobe specialističnega pregleda in nas do solz nasmejal, ko je delil nasvete kako na poroki dobiti dekle.

Boris Kobal in njegovi življenjski nauki Ob zaključku uradnega dela smo se ob spremljavi glasbe v zadnjem delu Marmorne dvorane družili ob prigrizkih in pijači. Pripravili smo tudi razstavni prostor, kjer so lahko uporabniki in svojci pridobili koristne informacije o medicinsko-tehničnih pripomočkih podjetja Soča oprema in podjetja Posluh za sluh.

Ob 19. uri se je srečanje počasi zaključilo. V spremstvu naših zaposlenih in prostovoljcev so odšli do avtobusov, ki so jih čakali pred vhodom v Gospodarsko razstavišče in jih varno odpeljali proti domu.

Dogodek bi težko uspel brez poslovnih partnerjev, ki so nam priskočili na pomoč.

Hvala torej Gospodarskemu razstavišču, ki nam je podaril uporabo dvorane, podjetju Soča oprema, ki je poskrbelo za pogostitev, Ljubljanskemu potniškemu prometu, ki je omogočil brezplačne prevoze na Gospodarsko razstavišče in nazaj domov, podjetju Gardenia, ki je poklonilo cvetje ter podjetju Energetika Ljubljana, Porsche leasing, Elektro Ljubljana, Pigo, VG5, Posluh ter Hofer trgovina. Zahvala gre tudi vsem zaposlenim in prostovoljcem našega zavoda, ki z dobro voljo, idejami, srčnostjo in požrtvovalnostjo pomagajo ustvarjati lepo zgodbo.

 

 
MOL noga strani                 zod zl                 lgbt                lj prostovoljstvo