Aktualna novica

Zaradi razglasitve epidemije s koronavirusom (SARS-CoV-2) in v skladu z navodili pristojnih služb v zvezi s preprečevanjem širjenja okužbe s koronavirusom, od dne 16. 3. 2020 dalje, v Zavodu za oskrbo na domu Ljubljana odpovedujemo vse nenujne storitve. Za dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 01/23 96 500.

Na Rdečem križu Slovenije – Območno združenje Ljubljana so v dogovoru z Mestno občino Ljubljana pripravili sistem nujne oskrbe ljudi z osnovnimi življenjskimi izdelki in potrebščinami. Za občane so odprli posebno telefonsko številko, na kateri dobite informacije v povezavi z nujno oskrbo oziroma za sporočanje nujnih potreb. Na telefonski številki 040 788 698 so dosegljivi vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00 uro. Več informacij je na voljo tukaj.


V Mestni občini Ljubljana spremljamo razmere v zvezi s koronavirusom ter sledimo navodilom Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje!

 

Preventivni ukrepi pri preprečevanju okužbe s koronavirusom

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.
Sprejmi Zavrni